GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan történik az első bejelentkezés?


Telefonos egyeztetést követően történik az időpont foglalás. Kérlek, kijelzett számmal hívj a további kapcsolattartás érdekében.Mi történik az első masszázsra érkezéskor és hogyan készüljek?


Először is a masszázs szempontjából fontos, ismert egészségügyi problémákat beszéljük át, emiatt kérlek, érkezz 5 perccel korábban, hogy a masszázst időben el tudjuk kezdeni. Kérlek olvasd át az ELLENJAVALLATOK menüpontot, mivel abban a masszázst kizáró állapotok vannak felsorolva.
Ne érkezz éhgyomorra, de közvetlenül étkezés után vagy alkoholos állapotban se! Edzeni nyugodtan lehet masszírozás előtt, de masszázs után érdemes hosszabb pihenőt tartanod, mert ez egy fajta passzív edzés, mivel én mozgatom át az izmaidat. Izomlázat is emiatt érezhetsz még aznap, vagy másnap.
Érdemes, az évszaktól függően, kényelmes ruhában érkezned. Törülközőt, lepedőt és takarót Mindenkinek tisztán adok, de persze ha ragaszkodsz a sajátodhoz, nyugodtan hozd magaddal.Mit tegyek, ha nem érek oda a megbeszélt időpontra vagy nem jelenek meg?


Időpontodra emlékeztetést sajnos nem tudok vállalni, ezért amennyiben késnél, kérlek, hogy Te jelentkezz időben, mert azt még 15 percig tudom fenntartani számodra. Az időpont elmulasztásának oka számomra nem fontos, de kérlek, tartsuk tiszteletben egymás idejét. Nyugodtan hívj új időpontért. Milyen erősségű a masszázs?


Minden esetben Te határozod meg, mivel vannak érzékenyebb emberek, és vannak, akik a "jóérzésű fájdalomig" szeretik a masszázst. 
De általános tévhit, hogy csak a fájdalmas masszázs a jó masszázs!Mit csináljak, ha masszázs közben valami zavar?


Nyugodtan jelezd, ha mosdóba kell menned, szomjas vagy, fázol, meleged van stb.Milyen érezhető hatása lesz a masszázsnak?


A masszázs hat a vegetatív idegrendszerre, így mindenféle belső működési folyamatot elindíthat: fokozódik a kiválasztás, a bélműködés, az anyagcsere, csökken a vérnyomás. Ezért masszázs után kellemes, ellazult állapotba tudunk kerülni. Relaxációra masszázst követően lehetőség van.  A megszédülés elkerülése érdekében lassan kelj fel a masszázságyról. A masszázs után javasolt sok vizet fogyasztani, mellyel a beindított méregtelenítési folyamatokat segítheted. Van-e parkolásra lehetőségem?


Természetesen van rá lehetőség, családi házhoz érkezel, ami előtt parkolni tudsz. De érkezhetsz gyalogosan, kerékpárral vagy motorral is.